Tarvitsetko vuokratyövoimaa?

Manpower on kokenut henkilöstövuokrauksen osaaja. Asiakkaamme käyttävät henkilöstövuokrausta saadakseen toimintaansa lisää joustavuutta, ketteryyttä ja nopeaa reagointikykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Annamme työllemme takuun.

Ota yhteyttä   Lue lisää palvelustamme

Joustavaa ja ketterää henkilöstövuokrausta

Manpower vuokraa työntekijöitä valtakunnallisesti ja etsii parhaat osaajat eri toimialoille sekä eri osaamistasoille. Löydämme osaavia ammattilaisia mm. asiakaspalveluun, taloushallintoon, myynnin tehtäviin ja tuotanto- ja logistiikkatyöhön.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

  1. Työtehtävän täyttäminen alkaa perusteellisesta tarvekartoituksesta ja tehtäväprofiilin määrittämisestä.
  2. Perehdymme huolella potentiaalisten hakijoiden osaamiseen, persoonallisuuteen sekä motivaatioon.
  3. Esittelemme tehtävään parhaiten sopivat tekijät.

New Call-to-action

Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun

Mietitkö, sopisiko henkilöstövuokraus ratkaisuksi yrityksesi resursointiin ja osaajien saatavuuteen liittyviin haasteisiin? Anna asiantuntijamme auttaa parhaiden valintojen tunnistamisessa ja toteuttamisessa.

Miksi ostaisit henkilöstöpalveluja meiltä?

Perinteisellä ilmoitushaulla tavoitetaan vain aktiivisia työnhakijoita, joita on noin 20 % koko työvoimasta.

Research & Sourcing -toimintomme keskittyy sekä aktiivisten että passiivisten ehdokkaiden löytämiseen ja tavoittamiseen – pelkästään hakijarekisterissämme on tälläkin hetkellä yli 70 000 hyvää osaajaprofiilia.

Globaalina toimijana tuotamme palveluita yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä maailman suurimpiin, monikansallisiin yhtiöihin.

Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun, joka sopii tilanteeseesi ja tavoitteisiisi, olipa kyse tilapäisestä työvoimatarpeesta, avainhenkilön rekrytoinnista tai ulkoistetusta palveluratkaisusta. Jätä yhteydenottopyyntö »

Ota yhteyttä: 020 1700 100

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.