Tarvitsetko vuokratyövoimaa?

Manpower on kokenut henkilöstövuokrauksen osaaja. Annamme työllemme takuun: jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta — ota yhteyttä: 020 1700 100

Ota yhteyttä   Lue lisää palvelustamme

Joustava ja ketterä henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo yrityksen toimintaan lisää joustavuutta, ketteryyttä ja nopeaa reagointikykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Manpower vuokraa työntekijöitä valtakunnallisesti ja löytää parhaat osaajat eri toimialoille sekä eri osaamistasoille. Asiakasyrityksemme vuokraavat kauttamme vuosittain tuhansia vuokratyöntekijöitä eri työtehtäviin. Löydämme osaavia ammattilaisia mm. asiakaspalveluun, IT-tehtäviin, taloushallintoon, myynnin tehtäviin ja tuotekehitykseen.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

  1. Työtehtävän täyttäminen alkaa perusteellisesta tarvekartoituksesta ja tehtäväprofiilin määrittämisestä.
  2. Perehdymme huolella potentiaalisten hakijoiden osaamiseen, persoonallisuuteen sekä motivaatioon.
  3. Esittelemme tehtävään parhaiten sopivat tekijät.

Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun

Kaipaatko luotettavaa ja osaavaa kumppania henkilöstöratkaisuihin? Meiltä saat kaikkiin työsuhteen elinkaaren vaiheisiin liittyvät palvelut, henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista suorahakuun, osaamisen kehittämiseen, outplacement- ja uramuutospalveluihin tai koko rekrytointiprosessin ulkoistamiseen.

Elämme mukana muutoksessa kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa: henkilöstötarpeen määrittelyssä, rekrytoinnissa, työsuhteen aloituksessa ja perehdytyksessä, henkilöstönhallinnassa, urasuunnittelussa sekä mukana huolehtimassa työsuhteen sujuvasta päättymisestä, mikäli tämä tulee ajankohtaiseksi.

Miksi ostaisit henkilöstöpalveluja meiltä?

Perinteisellä ilmoitushaulla tavoitetaan vain aktiivisia työnhakijoita, joita on noin 20 % koko työvoimasta.

Research & Sourcing -toimintomme keskittyy sekä aktiivisten että passiivisten ehdokkaiden löytämiseen ja tavoittamiseen – pelkästään hakijarekisterissämme on tälläkin hetkellä yli 70 000 hyvää osaajaprofiilia.

Globaalina toimijana tuotamme palveluita yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä maailman suurimpiin, monikansallisiin yhtiöihin.

Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun, joka sopii tilanteeseesi ja tavoitteisiisi, olipa kyse tilapäisestä työvoimatarpeesta, avainhenkilön rekrytoinnista tai ulkoistetusta palveluratkaisusta. Jätä yhteydenottopyyntö »

Ota yhteyttä: 020 1700 100

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.