Osaamisen hankinnan kumppani palveluksessasi

Osaamisen hankinta jatkuvana palveluna

Rekrytointi on muuttunut – parhaita osaajia ei enää tavoiteta pelkällä perinteisellä työpaikkailmoituksella.

Tiedämme, ettei oikeiden tekijöiden houkutteleminen omin voimin ole aina helppoa. Siksi haluamme tarjota osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme avuksesi näihin haasteisiin. 

Säästä aikasi olennaiseen

Rekrytointiprosessin pyörittäminen vie usein runsaasti aikaa ja resursseja. Tahtotilanamme on vapauttaa HR-tiimisi ammattilaisten aikaa organisaation ja sen henkilöstön kehittämiseen.

Ulkoistamalla rekrytointipalvelunne meille voitte itse keskittyä rauhassa liiketoiminnan haasteisiin. Tiedämme, mistä ja miten halutuimmat osaajat tavoittaa ja kuinka herättää heidän mielenkiintonsa.

Panosta aina vain oikeanlaiseen osaamiseen

Parhaat tekijät löytyvät yhteistyöllä. Sinä tiedät, minkälaista osaamista tarvitset, ja me tiedämme, mistä sitä varmimmin ja kustannustehokkaimmin löytää.

Oikea ihminen, oikeaan aikaan ja oikeaan tehtävään – tämän tavoitteen saavutat avullamme, oli kyseessä sitten projekti tai pidempi tarve. Ammattitaitomme pitää huolen siitä, etteivät rekrytointiprosessit ja sen myötä myöskään kustannukset veny turhaan. 

Pysy jatkuvasti ajan hermolla osaamisen hankinnassa

Tutkimme jatkuvasti työmarkkinoita ja kehitämme uusia ratkaisuja oikeanlaisten talenttien tunnistamiseksi. Tiedämme, kuinka tärkeää hyvän työnantajamielikuvan luominen on nykymaailmassa.

Kanssamme pysyt jatkuvasti ajan hermolla siitä, mihin suuntaan henkilöstösi resurssien tulisi seuraavaksi kehittyä, ja luot oikeanlaista työnantajamielikuvaa tavoittaaksesi parhaat osaajat.

Hakijapooli organisaatiosi omistuksessa

Rekrytointiprosessista jää useimmiten “yli” osaajia, joissa on paljon potentiaalia ja joiden tiedämme jo olevan valmiiksi kiinnostuneita organisaatiostasi. Näiden osaajien yhteystiedot on hyvä pitää tallella hakijapoolissa tulevaisuutta varten.

Yhteistyössä meidän kanssamme hakijapoolin omistajuus säilyy organisaatiollasi, ja me hallinnoimme sitä parhaalla mahdollisella tavalla tulevaisuuden rekrytointejanne ajatellen.

 

Lue lisää palveluistamme:


 

Saammeko säästää aikaasi ja auttaa sinua hankkimaan riveihisi parhaat mahdolliset osaajat?

  • Palvelumme skaalautuvat tarpeesi mukaisesti, ja sen myötä rekrytoinnin läpimenoaika lyhenee
  • Rekrytoinnin laatu paranee, näkyen mm. koeaikapurkujen vähentymisenä
  • Rekrytointiprosessin yhteneväisyys, mitattavuus ja läpinäkyvyys paranee
  • Kansainvälisyytemme ansiosta operoimme joustavasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin 

 

Lue lisää modernista osaamisen hankinnasta

Tutkimus: Talent Shortage survey

Ympäri maailmaa koetaan nyt enemmän pulaa osaajista kuin koskaan. Kuinka osaajapula ratkaistaan, mitä työnantajat tekevät nyt ja mitä heidän pitäisi tehdä tulevaisuudessa?

Raportti: Puhumalla paras - miten urakeskustelut vaikuttavat liiketoiminnan menestykseen?

Organisaatiot, jotka edistävät urajohtamista määrätietoisesti ja järjestelmällisesti, pystyvät kasvattamaan liikevaihtoaan, asiakastyytyväisyyttään sekä asiakasuskollisuuttaan henkilöstön kasvaneen sitoutumisen ansiosta.

Tutkimus: Right Person,Wrong Role -tutkimus (englanniksi)

Right Managementin tutkimuksen mukaan yksi viidestä työntekijästä työskentelee roolissa, joka ei motivoi tai sitouta heitä. Tämä näkyy väistämättä myös organisaation liiketoiminnassa. Kuinka urasuunnittelulla voidaan ehkäistä "oikea henkilö, väärä rooli" -dilemmaa syntymästä?

Raportti: Mitä tiedämme työnhakijoiden teknologiamieltymyksistä?

Kansainvälinen osaajapula on korkeimmalla tasolla 12 vuoteen, kun jopa 45 % työnantajista kokee vaikeuksia täyttää avoimia työpaikkoja. Työnantajien on tehtävä paljon töitä löytääkseen osaajat ja herättääkseen heidän kiinnostuksensa. Tutkimus antaa vinkkejä siitä, minkälaista kokemusta ihmiset kaipaavat hakiessaan töitä.

 

Ota meihin yhteyttä: 

katri_kupari2

Katri Kupari

HRO Services, myynti

puh. 040 685 7425
katri.kupari@manpowergroup.fi

 

 

 

 

esa_honkonen

Esa Honkonen

ManpowerGroup Solutions
HRO Services

puh. 040 772 5731
esa.honkonen@manpowergroup.fi