Hoida rekrytointi ammattimaisesti

Manpowerin ammattilaiset löytävät oikeat tekijät ja parhaat kyvyt, joiden ansiosta organisaatio pääsee tavoitteisiinsa, työyhteisö kukoistaa ja yritys menestyy — ota yhteyttä: 020 1700 100

Ota yhteyttä   Lue lisää palvelustamme

Nopeat ja laadukkaat rekrytointipalvelut

Rekrytoinnit hankitaan yhä useammin palveluna. Tavoitteena on rekrytoinnin nopeuden, laadun sekä kustannustehokkuuden lisääminen.

Manpowerilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen ja osaamisalueiden rekrytoinneista, ja tarjoamme alan kattavimmat rekrytointipalvelut kaikille organisaatiotasoille. Olemme rekrytointimenetelmien, haku- ja ilmoituskanavien sekä soveltuvusarviointien asiantuntijoita.

Miten rekrytointipalvelu toimii?

  1. Rekrytointikonsulttimme pystyvät tavoittamaan, tunnistamaan ja löytämään juuri sellaisia hakijoita, joiden osaamisesta olet kiinnostunut.
  2. Mitoitamme menetelmien ja niiden yhdistelmien käytön täytettävän tehtävän ja toimenkuvan mukaisesti.
  3. Autamme profiilin määrittelyssä, hakukanavien valinnassa, oikeanlaisessa haastattelumuodossa, henkilöarviointien valinnassa ja toteuttamisessa sekä referenssien tarkistamisessa.

New Call-to-action

Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun

Etsitkö kumppania oikean osaajan rekrytointiin? Anna asiantuntijamme auttaa parhaiden valintojen tunnistamisessa ja toteuttamisessa.

Miksi ostaisit henkilöstöpalveluja meiltä?

Perinteisellä ilmoitushaulla tavoitetaan vain aktiivisia työnhakijoita, joita on noin 20 % koko työvoimasta.

Research & Sourcing -toimintomme keskittyy sekä aktiivisten että passiivisten ehdokkaiden löytämiseen ja tavoittamiseen – pelkästään hakijarekisterissämme on tälläkin hetkellä yli 70 000 hyvää osaajaprofiilia.

Globaalina toimijana tuotamme palveluita yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä maailman suurimpiin, monikansallisiin yhtiöihin.

Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun, joka sopii tilanteeseesi ja tavoitteisiisi, olipa kyse tilapäisestä työvoimatarpeesta, avainhenkilön rekrytoinnista tai ulkoistetusta palveluratkaisusta. Jätä yhteydenottopyyntö »

Ota yhteyttä: 020 1700 100

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.